HR Summit Cluj-Napoca va avea loc pe 29-30 martie

17.01.2017

În perioada 29-30 martie va avea loc HR Summit Cluj-Napoca, eveniment ce se află pe agenda specialiștilor de resurse umane din zona Transilvaniei. Conferința va reuni directori și manageri de HR, consultanți, traineri, coaches, reprezentanți media și ai mediului universitar, specialiști în Dreptul Muncii precum și din sistemul bancar și al sănătății.

”De mai bine de 5 ani, Conferința de resurse umane HR Summit reușește să dezvolte comunități, să educe publicuri din ce în ce mai performante, să promoveze networkingul, împărtășirea de cunoștințe și strategii utile și ușor adaptabile”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Tematica abordată a HR Summit este „Difficult times? SuperHeRoes are here!” și se pune accent pe modele de urmat, pe recunoașterea, implementarea trendurilor și oportunităților.

Noutatea adusă de conferință în 2017 constă într-o secțiune de workshop-uri dedicată exclusiv HR Managerilor și HR Directorilor.

”Pornim de la premisa că HR-ul este partener de business, iar astfel de workshop-uri devin o necesitate. Asemenea responsabilitate implică nevoia de trasare a strategiilor companiei, interacțiunea cu top managementul și cunoașterea filosofiei de business. HR-ul se axează pe activități strategice, la care se adaugă valoare economică, devenind din ce în ce mai mult un business maker. HR Managerul urmărește identificarea unor metode care odată aplicate, duc la creșterea veniturilor companiei și nu se limitează doar la obținerea unui buget satisfăcător pentru departamentul pe care îl reprezintă”, au mai afirmat organizatorii HR Summit.

Complexitatea evenimentului este reprezentat de mixul de specialiști prezenți: Wouter Van Linden, HR Director KPMG Belgium, Alina Perrin, International HR Director L’Oréal, Oana Datki, SEE Managing Partner Consulteam.

De asemenea, Wouter Van Linden, HR Director KPMG Belgia, este alături de KPMG încă din anul 2005, ocupând  întâi funcția de Compensation&Benefits Manager, iar înainte de asta a activat în cadrul PwC în calitate de avocat. În prezent, se ocupă de strategia KMPG, precum și selecția personalului, dar și de departamentul de compensații&beneficii.

Alina Perrin a absolvit L’Institut d’Etudes Politique la Paris, având o dublă specializare în relații internaționale și resurse umane. Este alături de L’Oréal încă din anul 2003, iar pe parcursul carierei sale a progresat în interiorul acestei companii, ocupând poziții de Product Manager, HR Manager L’Oréal România, HR Director L’Oréal România, HR Director Luxury Products Division L’Oreal Italia. La ora actuală, ea se ocupă de pilotarea 360° a unei populații la nivel mondial, ocupând funcția de International HR Director L’Oréal.

Totodată, Oana Botolan Datki este SEE Managing Partner al companiei Consulteam. Oana are o colaborare de peste 9 ani cu grupul Consulteam, dintre care ultimii ani în postura de antreprenor. Unul dintre cele mai provocatoare proiecte este studiul salarial, studiu realizat anual, la nivel global și care acoperă majoritatea industriilor.

 

 

 

Citiți și despre: