HR Summit Iași va avea loc pe 12-13 octombrie

02.08.2016

La ora actuală, este esențială schimbarea mentalității privind persoanele angajate care sunt considerate doar resurse, în condițiile în care acestea își doresc să lucreze din plăcere, să le fie recunoscută munca, să se pună în valoare și să se diferențieze de ceilalți în funcție de competențele pe care le dețin. Astfe, este necesară planificarea de strategii integrate pentru menținerea angajaților, iar HR-ul trebuie să fie conectat la tot ceea ce se întâmplă în companie și să propună planuri către acționari.

În plus, tehnologia și programele software schimbă modalitatea de funcționare a HR-ului. Așadar, modalitatea prin care soluțiile IT îmbunătățesc procesele complexe, consumatoare de timp va fi discutată în cadrul Conferinței de Resurse Umane HR Summit Iași, care va avea loc pe 12-13 octombrie, de către Mihai Găvan, Director Vânzări Romanian Software. Specialistul va pune accent pe faptul că departamentul de HR este necesar să se focalizeze pe implementarea de noi proiecte, pe identificarea de talente în companie, motiv pentru care este necesară optimizarea proceselor statice. Resursa umană nu va fi niciodată înlocuită total de o aplicație, însă etapele unor procese pot fi semnificativ îmbunătățite, automatizate.

Printre vorbitorii care au confirmat deja prezența la HR Summit Iași, eveniment organizat de Libero Events, se numără și Oana Botolan Datki, Managing Partner al companiei Consulteam South East Europe. Ea deține o experiență de peste 19 ani în domeniu și afirmă că unul dintre cele mai provocatoare proiecte este studiul salarial, studiu care este realizat anual, la nivel global și care acoperă majoritatea industriilor. O

De asemenea, la eveniment va participa și Anca Georgescu-Aladgem, profesionist cu experiență internațională în managementul resurselor umane, a activat în multinaționale precum: Coca-Cola HBC în România, Polonia și Grecia și în grupul Telekom. În Telekom, unde a ocupat funcția de Chief HR Officer, a gestionat activitatea de HR pentru 6 entități legale (fix, mobil, retail), inclusiv procesele de integrare operațională și armonizare culturală, iar în prezent ocupă funcția de Member of the Board Telekom. În plus,recent, Anca Georgescu-Aladgem a înființat ChangeWorks – Centru de Dezvoltare Personală și Organizațională, specializându-se în facilitarea alinierii obiectivelor strategice ale organizației, managementul schimbarii, evaluarea și dezvoltarea leaderilor.

Conferința HR Summit Iași se va bucura și de participarea Mădălinei Bălan. Având o experiență de peste 10 ani ca trainer și consultant în resurse umane, Mădălina a gestionat numeroase proiecte de talent management, selecție și dezvoltare pentru variate organizații românești și multinaționale. Mădălina Balan este specializată în psihologie organizațională, fiind psiholog, consultant senior și managing partner la HART Consulting.

Înscrierile la HR Summit Iași continuă pe site-ul oficial al evenimentului: www.iasi.hrsummit.ro.

 

Citiți și despre: