Stiri: Companii

HR Summit şi Târgul de Cariere ajung la Iaşi în luna octombrie

13.09.2016

Săptămâna dedicată specialiştilor în resurse umane pregăteşte pentru comunitatea ieşeană două evenimente de referinţă: HR Summit şi Târgul de Cariere. În cadrul acestor evenimente, reprezentanţii companiilor naţionale şi internaţionale de renume aduc noutăţile din domeniu prin intermediul prezentărilor, studiilor de caz şi al workshop-urilor.

În acelaşi timp, specialiştii din resurse umane au ocazia să interacţioneze cu peste 25.000 de tineri interesaţi de carieră, să realizeze interviuri pe loc şi să ofere oportunităţi de promovare şi de susţinere a unor seminarii şi workshop-uri pentru candidaţii TdC.

Va fi o săptămână în care comunitatea de HR din Iaşi se reuneşte într-un context în care networkingul şi knowledge sharing-ul sunt principiile de bază.

Cea de-a unsprezecea ediţie a HR Summit, care va avea loc pe 12-13 octombrie, aduce în faţa specialiştilor o nouă perspectivă asupra activităţilor industriei de resurse umane, ajutând la direcţionarea şi orientarea comunităţii. Eveniment complex şi interactiv, HR Summit Iaşi include sesiuni de debate, workshop-uri, prezentări, studii de caz şi în paralel o zonă expoziţională în care furnizorii din domeniul resurselor umane pun la dispoziţia participanţilor cele mai noi tendinţe din domeniu.

„HR Summit este un eveniment la care oamenii vin, împărtăşesc idei, este o atmosferă care lasă să circule idei şi asta îmi place foarte mult”, a spus Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting.

Printre vorbitorii care se alătură comunităţii de resurse umane se numără Katrina Collier, Social Media Recruiter, The Searchologist(UK) şi Cristina Frincu, Talent Management Country Coordinator & HR Manager deputy R&D Continental.

Printre tematicile pe care super eroii departamentelor de HR le vor aduce în atenţia participanţilor se numără:

• Motivarea astăzi: misiune imposibilă?-Oana Datki-Managing Partner Consulteam South East Europe
• Be calm and love HR-Anca Georgescu Aladgem , Founder ChangeWorks & Member of the board, Telekom
• Millenials @Work: Psihologia generaţiei digitale-Mădălina Bălan-Managing Partner, Hart Consulting
• The Silent Heroes-Andreea Mihnea, HR Director Ernst&Young
•An Everyone Culture-Adriana Aionitoaie, Head of People Development and Recruitment Endava
• Sunt mulţi, diferiţi şi activaţi de propriile valori. Beneficiile pentru angajaţi-Florentina Scarlat, Regional Sales Manager, Signal Iduna