Stiri: Companii

HR Summit Timişoara va avea loc în perioada 17-18 mai

24.02.2017

HR Summit Timişoara (www.timisoara.hrsummit.ro) va avea loc în perioada 17-18 mai, în incinta Hotelului Timişoara. Evenimentul organizat de Libero Events va aduce pentru prima dată în România reprezentanţi ai Rolls Royce, Riot Games și Hogan Assessments

„Care sunt provocările din această ligă? Cum gestionezi eroii în viața reală sau în realitatea virtuală? Cum menții un brand de lux la standarde înalte? Despre toate acestea și alte subiecte captivante se discută în cadrul comunității HR Summit”, au anunţat organizatorii evenimentului.

„Difficult Times? SuperHeRoes are here!” este tema ce stă la baza celei de-a XIII-a ediţii HR Summit, la nivel naţional. Seria ediţiilor cu super eroi în HR şi modele de urmat se încheie la Timişoara, unde speakeri de talie internaţională din domeniul tehnologiei şi al inovaţiei îşi dau întâlnire pentru a împărtăşi din experienţa lor în diverse poziţii de HR şi management.

“În industria de HR, ai de ales mereu între a sta într-un birou sau a avea o atitudine proactivă fată de mecanismul care determină evoluția companiei. Mai mult decât atât, noi la Rolls Royce ne propunem să creștem următoare generație de ingineri într-o regiune în care cuvântul cheie de la Revoluția Industrială încoace este ingineria. Mixul dintre proiectele plătite și munca pro bono poate fi mai recompensatoare decât putem crede”, declară Keith, Chief Officer, Rolls Royce.

Aceasta activează în cadrul concernului internațional Rolls-Royce, care produce mașini de lux încă din anul 1904, reprezentând un simbol pentru industria ingineriei de înaltă clasă.

Compania Brand exclusivist, cu prezență globală, este al doilea cel mai mare jucător de pe piață, care creează, produce și distribuie motoare industriale. Pentru a face asta, compania are nevoie de abilitățile, pasiunea și inovația generată peste 50 de mii de oameni, din toate colțurile lumii și tot mai mulți asemenea, pe zi ce trece.

“Pentru a transforma viziunea în realitate, avem nevoie de oameni care să ne ajute să conturăm viitorul ingineriei mondiale”, mai spune Keith.

În plus, promisiunea companiei Riot Games este să ofere o experiență cuprinsă sub un singur nume: League of Legends.

“Căutăm oameni modești și în același timp ambițioși. Aceștia devin parte dintr-o comunitate antreprenorială agilă care ia jocurile în serios și preferă acțiunea în detrimentul birocrației. Ne plac oamenii care văd lucrurile într-un mod diferit, care nu se tem să experimenteze şi care au o atitudine sănătoasă față de reguli”, afirmă David Barker, Director of Talent la Riot Games.

Alături de cei doi profesioniști din industria tehnologiei se va afla Mădălina Bălan, consultant senior şi managing partner la HART Consulting. Ea oferă soluţii la problemele pe care orice companie, indiferent de amploarea ei, trebuie să le depăşească pentru a avea succes.