Stiri: Companii

HR Summit: Trei motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o firmă

16.02.2017

Fiecare specialist în HR se bucură atunci când a reuşit să-l aleagă pe cel mai bun candidat pentru un anumit post, însă un moment mai puţin plăcut este acela în care un angajat alege să demisioneze. Astfel, potrivit studiului realizat de HR Summit împreună cu Târgul de Cariere, principalele motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o companie se numără salariul, schimbarea domiciliului sau plafonarea.

În acest context, temele discutate de către profesioniştii din domeniu în cadrul conferinţei de Resurse Umane HR Summit din Cluj-Napoca, vor cuprinde soluţii pentru companii astfel încât să treacă mai uşor peste perioadele instabile, din ce în ce mai dese în prezent. Această temă vizează atât angajatorii cât și angajații.

Speakeri cu experienţă de zeci de ani în management şi resurse umane vin la conferinţa HR Summit de la Cluj – Napoca, desfăşurată în perioada 29 – 30 martie, la Impact Hub, pentru a dezbate alături de peste 200 de participanţi ultimele tendinţe din procesul recrutării.

În cadrul evenimentului HR Summit vor fi prezenţi Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK), Viorel Jigman, Manager Cloud Learning Product și Director Departament Dezvoltare AeL în cadrul SIVECO România, şi Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events.

Evenimentul HR Summit are în structura sa și o zonă expoziţională, componentă dedicată furnizorilor de servicii şi produse necesare activităţii de resurse umane. Spaţiul permite expozanţilor să intre în contact direct cu publicul ţintă, iar participanţilor le oferă ocazia să rămână conectaţi cu tehnologia HR.

“Difficult times? SuperHeRoes are here!” este tema centrală a celei de-a 12 ediţii a HR Summit.

“O să vorbim despre următoarele modele în domeniu, dar şi despre implementarea recunoaşterii şi a oportunităţilor. Peste 15 super «eroi» din HR o să-şi împărtăşească cunoştinţele strategice şi îi vor ajuta pe participanţi să înţeleagă din experienţa lor”, au declarat organizatorii evenimentului, reprezentanţii Libero Events.