Stiri: Companii

HR Workshop Marathon 2019

HR Workshop Marathon 2019 va avea loc pe 16 aprilie. Subiectele dezbătute

04.04.2019

Pe 16 aprilie, revista HR Manager organizează HR Workshop Marathon 2019. Evenimentul are loc la Hotel Capital Plaza și surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul resurselor umane, atât din perspectiva profesională, cât și din cea personală.

HR Workshop Marathon 2019. O piață în continuă schimbare

”Pe fondul schimbărilor diverse și continue (de la digitalizare la schimbări fiscale) organizațiile agile își construiesc o cultură care promovează și recompensează în mod sistematic inovația. Criza de talente de pe piața muncii și nevoia de creștere a productivității angajaților fac că nevoia de training să fie foarte dinamică, cu un ritm ascendent”, explică organizatorii evenimentului.

În plus, în condițiile în care timpul este o resursă primordială, evenimentul vine cu o audiență activă și implicată.

Conferința aduce profesioniștii din companii mai aproape de instrumentele care le pot înlesni deblocarea potențialului și alinierea propriilor indicatori de performanţă la obiectivele de afaceri.

Structura pe sesiuni de workshop-uri va permite accesul rapid la informaţii utile, precum şi interactivitate şi implicare directă.

HR Workshop Marathon 2019. Teme abordate:

• Cultura de organizație, angajament și motivație; Cum construim echipe performante

• HR Transformation [Organizational Design&Development]

• #smartleadership – Cum ar fi munca noastră dacă am avea lideri inteligenți emoțional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și pe cei din jur

• Cum faci concesii în negocieri; Care sunt cele mai eficiente tehnici în negociere

• Cum construim engagement prin comunicare; prezentări de impact pentru oamenii de HR

• Productivitatea și well-being-ul angajaților: cât și ce ne costă?

• Provocări în procesele de recrutare și eventuale soluții; Cum creștem retenția angajaților?

• Cum te ajută digitalizarea să eficientizezi procesele de HR?

• Employee Experience; employee value proposition; employer branding; reward and recognition

• Using Design Thinking în HR

În plus, conferința aduce informații valoroase pentru activitatea profesională a managerilor de departamente, de linie, Team-Leaders, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, L&D Managers, OD Managers, EE Managers și Comp & Ben Managers.

HR Workshop Marathon 2019. Workshop-uri

Cele trei sesiuni de workshop-uri îi vor provoca pe participanți la discuții libere, dezbateri, interacțiune și participare activă:

“Cultura de Organizație” workshop susținut de speaker: Iuliana Stan, Managing Partner, Human Synergistics. Se va discuta despre CONSTRUCTIV, instrument de lucru nu doar concept. Un workshop despre cum ne punem în practică bunele intenții.

– “HR Transformation [Organizational Design&Development]” workshop susținut de speaker: Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosferă (ITOL& CIPD HR Enterprise). Se va discuta despre când și cum știm că avem nevoie de o transformare a funcțiunii Human Resources? Care sunt procesele pe care ați vrea să le transformați? cum redesenăm echipa astfel încât să devină fluidă și flexibilă? Nu toți avem profil de Game-Changeri, dar fiecare poate avea o contribuție la schimbarea jocului în HR.

– “Decalogul negocierii” workshop susținut de speaker: Sabin Gîlceavă, fondator și consilier în negociere la Leverage. Se va vorbi despre care sunt cele mai importante reguli de care să ții cont într-o negociere? Ce să faci ca să îți crești puterea? De ce e important să ții cont și de nevoile celuilalt? Sabin pune pe masă 10 recomandări care se aplică în orice negociere de business, indiferent de ce ai de negociat și în ce industrie activezi, indiferent de miză și de poziția din care negociezi (client, furnizor, vânzător, buyer etc.). Toate sunt însoțite de exemple și studii de caz concrete din negocierile pe care Sabin le-a asistat sau în care a fost implicat direct de-a lungul timpului.

– #Smartleadership – Cum ar fi munca noastră dacă am avea lideri inteligenți emoțional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și cei din jur”, workshop susținut de speaker: Diana Voicu, Senior Learning Architect, MMM CONSULTING INT’L.

– “Selling HR ideas IN/OUT sesiune practică de vorbit în public și prezentări cu impact pentru oameni de HR”, workshop susținut de speaker: Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator, SELFTRUST Academy.

Mai multe informații legate de participare și înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-workshop-marathon-2019

Citește și Bucharest DigIT Expo 2019, un nou eveniment organizat de Romexpo