Stiri: IT&C

HTC lansează modelul Desire 510

27.08.2014

HTC lansează modelul Desire 510, cel mai avantajos dispozitiv smartphone cu tehnologie de comunicații 4G LTE. Noul model din gama HTC îmbină performanța quad-core LTE și ecranul generos într-un dispozitiv puternic de multimedia.

„Industria de telefonie mobilă vorbește despre beneficiile 4G de multă vreme, astfel că este foarte ușor să uiți că doar o mică selecție de dispozitive de top beneficiază de această soluție. Tehnologia de ultimă oră nu ar trebui să fie rezervată doar acelor utilizatori care dispun de bugete generoase.În prezent, utilizatorii au așteptarea ca smartphone-urile să funcționeze ca dispozitive universale de divertisment, ceea ce înseamnă implicit să redea oricând cele mai noi filme, emisiuni de televiziune saualbume de muzică prin intermediul accesului la viteze ultra-rapide ale transferului de date. Noul model HTC Desire 510 dispune de toate aceste beneficii și nu numai, fiind astfel gadget-ulmultimedia mobil perfect”, a spus Peter Chou, CEO HTC Corporation.

HTC Desire 510 este un dispozitiv recomandat utilizatorilor preocupați de bugetul investit în tehnologie mobilă, dar care își doresc să acceseze instantaneu conținut multimedia, fără întârzieri în redare și transmisie de date.

Prin conectivitatea LTE de ultimă generație, HTC Desire 510 oferă conținutul video și audio online la viteze ultra-rapide de download sau de streaming.