Huawei lansează noile modele P20 și P20 Pro

29.03.2018

Huawei Consumer Business Group a lansat mult așteptatele flagship-puri ale companiei, modelele P20 si P20 Pro. Noul Huawei P20 Pro integrează primul sistem triplu-camera Leica din lume. Cele două modele aduc inovații AI, care transformă astfel experiența de utilizare a camerei foto într-una uimitoare.

Compania a setat noi standarde în ceea ce priveste fotografierea cu telefonul odată cu lansarea modelului HUAWEI P9, care integra primul sistem dual-camera conceput în colaborare cu Leica. Prin lansarea seriei HUAWEI P20, Huawei face din surprinderea imaginilor la o calitate profesională o experiență usoară pentru oricine.

“Căutăm inspirație în randul artistilor pentru a avea o evolutie continuă în materie de design si tehnologie.” declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. Tot acesta continuă: “Prin integrarea sistemului triplu-camera în modelul P20 Pro, a unui nou sistem dual camera in P20, a caracteristicilor performante AI in ambele, consumatorii pot surprinde și împărtăși strălucirea lumii înconjurătoare.”

Obtinând cel mai mare scor acordat vreodată de prestigioasa publicație DxOMark1, noua serie de telefoane include sisteme avansate de camere care aduc consumatorilor funcții ce îmbunătățesc fiecare aspect al experienței de fotografiere.

De asemenea, Vodafone România a anunţat că noile modele Huawei P20 sunt disponibile pentru precomandă pentru clienții companiei

Noua serie P20 are un design premium cu nuanțe surprinzătoare și finisaje care reflectă și refractă lumina. Cele două telefoane au display Huawei FullView, de 5,8” în cazul lui P20 și 6,1” în cazul lui P20 Pro. Huawei P20 va fi disponibil pentru clienții Vodafone România în două variante de culoare, negru și roz, iar P20 Pro, în două versiuni, negru și ultraviolet.

 

 

 

Citiți și despre: