Stiri: IT&C

Huawei lansează P8 max

18.04.2015

Huawei a lansat varianta maxi a noului său smartphone P8 max. Acesta se aseamănă cu modelul P8, însă are un ecran cu o diagonală mai mare, de 6,8 inci, o durată de viață mai mare a bateriei și o cameră foto unică.

Smartphone-ul, cu un raport de aspect de 16:9, poate fi manevrat cu ușurință de către consumatori, iar bateria puternică de 4360 mAh include tehnologia de economisire a energiei proprietară a Huawei, precum și tehnologia de administrare a consumului de resurse care asigură o durată de viață a bateriei incredibilă.

Datorită acestei baterii, consumatorii pot urmări clipuri video locale pe telefon timp de 15 ore consecutive.

Huawei P8 max folosește o combinație de 5+13 megapixeli, iar camera principală este echipată cu un procesor pentru semnalul imaginii, similar cu cel utilizat în cazul camerelor foto de tip DSLR, precum și cu flash dual-tone pentru a reda culori naturale în cazul fotografiilor realizate seara.

Smartphone-ul integrează un ecran HD JDI de 6,8 inci, care este cel mai mare ecran FHD in-cell din lume. Raportul de 16:9 îi permite noului model să fie mai subțire, ușor de manevrat, dar și de transportat. P8 max include modul Landscape care le permite consumatorilor să vizualizeze diferite tipuri de conținut și să citească folosind telefonul, în timp ce tehnologia de evidențiere a culorilor le oferă o experiență vizuală îmbunătățită.

Huawei P8 max oferă consumatorilor modalități creative de a realiza fotografii și clipuri video artistice datorită modurilor Light Painting și Regizor.

Noul model are deasemenea integrate moduri de fotografiere speciale precum: face-enhancing, selfie, panorama și lapse.

Spre deosebire de funcțiile de setare a luminii, existente în cazul telefoanelor normale, P8 max afișează în timp real previzualizarea unei fotografii și permite setarea manuală a aperturii acesteia. Telefonul are o funcție de reducere a vibrației optice integrate în camera principală care permite realizarea unor fotografii expresive fără un trepied.

Totodată, smartphone-ul integrează modul unic Director care le permite utilizatorilor să împărtășească cu prietenii ceea ce tocmai au filmat. P8 max poate forma un grup de filmare cu alte două telefoane astfel că, trecând de la un cadru la altul, consumatorii pot realiza un film fără să fie nevoiți să editeze conținutul video.