Huawei Mate 20 Lite, în oferta Vodafone. Ce preţ are telefonul?

10.09.2018

Vodafone România a anunţat că în oferta sa se regăseşte, de astăzi, şi dispozitivul Huawei Mate 20 Lite. Telefonul poate fi achiziţionat atât din magazinele fizice ale companiei, cât şi online. Mate 20 Lite este cel mai nou smartphone al producătorului chinez Huawei.

Noul dispozitiv se găseşte în trei culori. Este vorba de Huawei Mate 20 Lite albastru, Huawei Mate 20 Lite negru şi Huawei Mate 20 Lite auriu.

Huawei Mate 20 Lite Vodafone. Specificaţii tehnice

Sistemul de operare cu care vine acest telefon este Android 8.1 Oreo.

Având un ecran LTPS IPS de 6.3 inch și memorie RAM de 4GB, Huawei Mate 20 Lite oferă performanţe impresionante. La acestea se adaugă şi un procesor octa-core, capacitate de stocare de 64GB și un acumulator de 3750mAh.

Capacitatea de stocare poate fi extinsă cu un card MicroSD.

Huawei Mate 20 Lite Vodafone. Cameră foto şi video care foloseşte inteligenţa artificială

Telefonul deţine două sisteme de camere. Este vorba de un sistem de camere principale de 20MP + 2MP și unul de camere frontale de 24MP + 2MP.

„Camera frontală utilizează inteligența artificială care are la bază opt categorii de scenarii pentru a surprinde mai bine persoanele”, conform Vodafone România.

Huawei Mate 20 Lite Vodafone. Ce preţuri are Huawei Mate 20 Lite la Vodafone?

Noul dispozitiv poate fi cumpărat cu un preţ începând de la 109 de euro cu abonamentul Super Red 25. Telefonul este disponibil atât online, cât şi în magazinele Vodafone România.

Citeşte şi Peste 10 milioane de telefoane HUAWEI P20 și P20 Pro, vândute la nivel mondial

Fiind una dintre cele mai mari companii de telecomunicații mobile, la nivel mondial, Vodafone oferă o gamă largă de servicii: voce, mesaje, date și comunicații fixe.

La finele lunii iunie 2018, Vodafone deţinea nu mai puţin de 534,5 milioane de clienţi ai serviciilor mobile, precum și 19,9 milioane de clienţi ai serviciilor broadband fix.

Citeşte şi Coduri secrete pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Ce îţi dezvăluie acestea?

 

 

Citiți și despre: