Stiri: IT&C

Huawei P10, disponibil şi în România

27.03.2017

De astăzi, Huawei P10, cel mai nou terminal al producătorului chinez, este disponibil pentru precomandă pentru utilizatorii Vodafone România. Conform operatorului telecom, primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Noul smartphone Huawei P10 are un design atrăgător, cu finisaje premium realizate prin utilizarea, pentru prima dată, în industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Clienții Vodafone România vor putea opta pentru una dintre cele două variante de culori, și anume Graphite Black și Mystic Silver.

Telefonul oferă un sistem dual-camera Leica, ale cărui funcții inovatoare vor ajuta la realizarea fotografiilor de tip portret la cele mai înalte standarde calitative.

Noul smartphone Huawei dispune de o cameră frontală Leica pentru fotografii de tip selfie de cea mai înaltă rezoluție. Tehnologia dual-camera dispune de un senzor RGB de 12 MP și de unul monocrom de 20 MP, fotografiile realizate fiind expresive și clare, indiferent de condițiile de iluminare. Mai mult, noul smartphone Huawei are funcții de detecție facială 3D și iluminare dinamică.