Stiri: IT&C

Rezultate financiare Huawei 2019

Huawei România are un nou Country Manager

22.02.2018

Zachary Jianglinchao este noul Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania, producătorul de smartphone-uri care ocupă locul 2 pe piața locală, în ceea ce privește cota de piață. Fiind angajat al companiei de peste 10 ani, Zachary Jianglinchao a fost timp de 2 ani Product Manager la sediul companiei din Shenzhen China, iar, în perioada 2015-2017, a fost Country Manager în Mexic, unde a avut rezultate excelente atât la capitolul notorietate, cât și la capitolul vânzări.

“Sunt încântat că am ocazia să lucrez cu români, pentru români, despre care am auzit multe lucruri bune, mai ales că România este țara cu cea mai mare creștere și potențialul cel mai mare de dezvoltare economică din UE. Pe parcursul activității mele aici îmi doresc să contribui, alături de echipa mea, ca românii să înțeleagă în număr din ce în ce mai mare că Huawei este liderul pieței în tehnologie și inovație și că depunem toate eforturile pentru a le oferi clienților săi atât produse, cât și servicii peste așteptări”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Strategia pentru anul curent a noului Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania include consolidarea prezenței pe piață a brandului de smartphone-uri, prin campanii de comunicare integrate, dar și printr-o atenție sporită acordată clienților existenți, prin intermediul serviciilor de after-sales, mai ales că Huawei se bucură, din noiembrie 2017, de un centru de service modern, adaptat tendințelor internaționale, Huawei Customer Service Center.

Zachary Jianglinchao îl înlocuiește pe Fred Wangfei, care a ocupat timp de trei ani poziția de Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania și care acum va ocupa aceeași poziție pentru subsidiara din Austria a companiei Huawei Consumer Business Group.

“Pentru mine, România a reprezentat o experiență minunată: mă consider norocos că am lucrat pe o piață atât de competitivă și că am reușit să ating obiectivele stabilite alături de echipa locală. Acum mă așteaptă însă o nouă provocare, de care sunt entuziasmat, însă știu sigur că voi lăsa business-ul Huawei Consumer din România pe mâini bune: Zachary este un profesionist desăvârșit și un lider de business cu viziune așa că are toate șansele să ducă Huawei pe locul 1 pe plan local.”, a declarat Fred Wangfei, fostul Country Manager Huawei Consumer Business Romania și actualul Huawei Consumer Business Group Austria.