huawei romania director de marketing

Huawei România are un nou Director de Marketing

19.09.2018

Schimbări în conducerea Huawei Consumer Business Group România. Compania îl numeşte pe Călin Clej în funcția de Director de Marketing. Noul director deţine o experienţă de peste 17 ani în marketing strategic.

De asemenea, el mai are experienţă şi în crearea și consolidarea imaginii de brand. La acestea se adaugă şi cunoştinţele solide în industria produselor de larg consum.

Înainte de a prelua funcţia din cadrul Huawei România, Călin Clej a ocupat o poziție de leadership regional în rolul de Director de Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

Huawei România Director de Marketing – Ce spune conducerea companiei?

Zachary Jianglinchao, Country Manager, Huawei România, spune că expertiza lui Călin Clej este una valoroasă.

„Huawei a înregistrat în ultimii ani cea mai accelerată creștere în rândul producătorilor de smartphone-uri atât la nivel global, cât și în România, iar eforturile de marketing sunt esențiale pentru menținerea și consolidarea acestui trend dinamic al brandului pe piața locală. Considerăm că expertiza vastă a lui Călin Clej și performanțele profesionale în zona de marketing atât la nivel local, cât și la nivel internațional, într-o industrie extrem de competitivă și dinamică, așa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager, Huawei CBG România.

Acesta mai precizează că noul director va reuşi să aducă brandul mai aproape de consumatorii români.

Huawei România are un nou Director de Marketing – Responsabilităţi

În noua sa funcţie, Călin Clej se va ocupa de dezvoltarea viziunii de lider global al brandului Huawei. Acesta va fi responsabil și de elaborarea strategiilor de marketing și activărilor de brand.

La acestea se adaugă și adaptarea capabilităților echipei de marketing către dezvoltarea brandului.

„Sunt încântat să mă alătur unuia dintre cei mai prolifici și dinamici jucători globali în domeniul tehnologiei din ultimul timp. Consider că am ajuns într-o poziție matură în cariera mea în care anii de experiență pe piața locală, dar și regională, îmi oferă resursele necesare pentru a aduce personal valoare adăugată într-o industrie inovativă și a folosi ca inspirație o viziune de creștere revoluționară precum cea a Huawei”, a declarat Călin Clej, Director de Marketing, Huawei CBG Romania.

Citeşte şi Peste 10 milioane de telefoane HUAWEI P20 și P20 Pro, vândute la nivel mondial

 

 

 

Citiți și despre: