Stiri: Companii

Iaurt bio cu specific grecesc Olympus

S-a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc din România!

20.08.2019

Iaurt bio cu specific grecesc Olympus. Producătorul de lactate a anunțat că lansează primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească. Olympus România a căutat mereu să ofere clienților săi cele mai inovatoare produse, la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, în 2011, compania a lansat în premieră primele iaurturi cu specific grecesc produse local, iar în 2013 a pus pe piață primele iaurturi bio fabricate în țara noastră.

Olympus România este parte a grupului Hellenic Dairies.

Iaurt bio cu specific grecesc Olympus. Ce spune conducerea companiei?

„Olympus România a fost și rămâne un deschizător de drumuri pe piața lactatelor. În acest context, am remarcat creșterea interesului pentru categoria bio în rândul consumatorilor care își doresc o dietă echilibrată, cu produse de cea mai înaltă calitate, obținute din ingrediente provenite de la fermieri locali. Acest lucru ne-a determinat să luăm în calcul potențialul lansării iaurtului bio cu specific grecesc, care avem certitudinea că va fi bine primit de către români”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.

Iaurt bio cu specific grecesc Olympus. Două variante

Noul produs lansat este disponibil în două variante:

  • Olympus bio cu specific grecesc 2%
  • Olympus bio cu specific grecesc 10%

Ambele produse sunt disponibile în ambalaje de 150 de grame.

Noile iaurturi completează atât categoria produselor bio, cât și pe cea a iaurtului cu specific grecesc din portofoliul companiei.

Iaurt bio cu specific grecesc Olympus. Certificate

Iaurtul bio cu specific grecesc lansat de Olympus este certificat de către asociația Bio Austria. De asemenea, produsul este recomandat de către Bio România.

Materia primă folosită provine de la ferme eco-certificate din România. Acest lucru este valabil și în cazul tuturor lactatelor ecologice produse la fabrica de la Hălchiu.

Iaurt bio cu specific grecesc Olympus. Unde se găsește noul produs?

Iaurturile bio cu specific grecesc sunt distribuite, din luna iulie, în rețelele de supermarketuri și hipermarketuri. De asemenea, urmează să fie introduse treptat și în magazinele din comerțul tradițional.

”Gama de lactate bio Olympus, care cuprinde iaurt 3,5%, iaurt de băut 1,5%, kefir, sana, lapte de consum 1,7% și 3,7%, unt bio de vacă și de capră acoperă aproape toate gusturile și preferințele consumatorilor. Totodată, compania a dezvoltat și gama de lactate 1Bio3, care conține iaurt și lapte îmbogățite cu vitamine și minerale importante pentru o dezvoltare echilibrată a celor mici”, mai anunță compania.

Citește și Programe ransomware 2019: Numărul atacurilor s-au dublat în al doilea trimestru