Stiri: Companii

Ibiza Sol a raportat încasări de 4,9 milioane euro pentru 2013

04.02.2014

Ibiza Sol a înregistrat anul trecut încasări totale de aproape 4,9 milioane euro, încheind anul 2013 cu 89 de contracte din care 46 contracte de vânzare-cumpărare și 43 contracte de închiriere. Complexul rezidențial este situat în zona de nord a capitalei, lângă Școala Americană.

Administratorului judiciar Euro Insol al compexului, prin agenția Premier Estate Management, a încheiat anul trecut un număr de contracte de vânzare-cumpărare de aproape 3 ori mai mare decât cel atins în 2008, anul de vârf al pieței imobiliare. Atunci au fost înregistrate doar 18 contracte.

Contractele de închiriere generează încasări lunare de 27.000 euro.

”Prin parteneriatul cu banca finanțatoare Alpha Bank, am putut să oferim clienților noștri condiții accesibile și dobânzi atractive, ceea ce a stimulat procesul de vânzare. Facilitățile complexului, structură locuințelor dar și prețurile de vânzare competitive, au condus spre rezultatul record de anul trecut”, a declarat Andreea Comșa, manager al Premier Estate Management.

Pentru acest an, agenția estimează vânzări de minimum 6 milioane euro, în prezent mai fiind disponibile la vânzare 201 de apartamente, dintr-un total de 304 locuințe.

Complexul rezidențial Ibiza Sol Residence a fost dat în folosință în anul 2008 și este format din 14 clădiri, o gradină de 12.000 metri pătrați, două piscine, zonă de spa cu saune, un teren de minigolf, sală de fitness și un club pentru copii.

Prețurile în complexul rezidențial pornesc de la 100.000 de euro.