Stiri: Logistica

ID Logistics

ID Logistics, doi ani de activitate pe piața locală

06.11.2019

ID Logistics, furnizor internațional de servicii logistice, a împlinit, la începutul lunii octombrie, doi ani de activitate pe piața din România. Compania și-a sărbătorit aniversarea alături de parteneri și angajați.

Ce spune directorul general al ID Logistics?

„Ne bucurăm să celebrăm această aniversare și să adăugăm încă un an de activitate de succes în Romania, un an de stabilizare a business-ul existent dar și de dezvoltare susținută. În 2019 am extins operarea pe segmentul de retail cu încă două platforme, adăugând în portofoliul nostru operațiuni logistice pentru produse alimentare la temperatură controlată și servicii de transport. Dezvoltarea companiei pe plan local se datorează în principal echipei dedicate de angajați, adevărați antreprenori, care inovează permanent în munca de zi cu zi. Calitățile noastre de bază sunt flexibilitatea și agilitatea de a răspunde rapid nevoilor clienților noștri, oferind în același timp servicii inovative și de înaltă calitate.” a menționat Yann Belgy, Directorul General al ID Logistics România și Polonia.

ID Logistics. Un pas firesc în strategia companiei

Acest al doilea an a reprezentat un pas firesc în strategia companiei pe piața din România. În continuare ID Logistics continuă să se extindă în următoarele domenii:

  • retail
  • FMCG
  • high tech
  • fashion
  • cosmetice
  • e-commerce

În aceste sectoare compania deține un know-how solid și clienți de renume mondial în diverse țări.

Servicii din ce în ce mai performante

„ID Logistics este unul dintre partenerii noștri atât în România, cât și la nivel global. Extinderea activității a venit ca urmare a unei colaborări de succes pentru cel mai mare depozit al nostru. Vom continua să lucrăm împreună pentru a oferi servicii din ce în ce mai performante clienților noștri” a adăugat Bogdan Grigorescu, Directorul de Logistică al Carrefour România SA.

ID Logistics, furnizor internațional de servicii logistice

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 18 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud, prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top.

Rezultate financiare

Compania a înregistrat anul trecut venituri de 1,410 miliarde de euro, cu 9.3% mai mult decât în anul precedent. În cadrul companiei lucrează, la ora actuală, 20.000 de angajați. Aceștia deservesc 300 de operațiuni în 18 țări. Compania totalizează, per total, aproximativ 5,5 milioane de metri pătrați de spații de depozitare.

Citește și Schimbare de carieră. Câți români se gândesc la reconversie profesională?