Stiri: Logistica

ID Logistics preia compania Kane Logistics

ID Logistics preia GVT Transport & Logistics

11.11.2021

ID Logistics preia GVT Transport & Logistics, divizia de transport și logistică a GVT Group of Logistics. Prin această achiziție, ID Logistics își continuă în mod activ strategia de creștere internațională. Grupul își consolidează poziția sa în Europa prin crearea unui jucător cheie în logistica din Benelux.

Benelux este a treia cea mai mare piață de logistică din Europa continentală, după Germania și Franța, și poarta de intrare către mulți clienți industriali și privați.

„Suntem foarte încântați să finalizăm acest acord pentru achiziția GVT Transport & Logistics, care încheie câțiva ani de cooperare și dezvoltare fructuoasă. Odată cu această achiziție, ID Logistics Benelux va deveni un jucător cheie pe piața din Benelux, în special în Olanda, și va oferi o gamă completă de servicii clienților noștri existenți și viitori. Sunt sigur că echipa GVT și angajații săi vor avea un viitor strălucit în cadrul ID Logistics Group și vor putea să-și dezvolte knowhow-ul la scară mai largă” – Eric Hémar, președinte și CEO al ID Logistics.

ID Logistics preia GVT Transport & Logistics. Soluţii

GVT Transport & Logistics este divizia de transport și logistică a GVT Group of Logistics fondată în 1957. Oferă servicii de depozitare, transport rutier și livrări de tip „last mile”. Divizia numită BTT, care oferă soluții containerizate multimodale, nu face parte din tranzacție și va rămâne operată separat de GVT Group of Logistics.

GVT Transport & Logistics administrează 12 locații, are ca angajați peste 750 de profesioniști, ce operează 200.000 m² de depozite și, de asemenea, are o flotă de 285 de camioane în Olanda și Belgia. Campusul său logistic principal din Tilburg este situat strategic în apropiere de porturi și aeroporturi importante și are o bună accesibilitate la transport fluvial, feroviar și rutier, pentru mulți producători internaționali din această regiune. GVT Transport & Logistics deservește un portofoliu diversificat de clienți, în principal de electronice internaționale și companii de distribuție nealimentară.

GVT Transport & Logistics și ID Logistics cooperează cu succes în Benelux de mulți ani. Ambele companii au sediul în Tilburg.

Combinația celor două companii va oferi servicii de logistică unice și vizibilitate ridicată pe această piață strategică.

Aprobare

Tranzacția rămâne supusă aprobării de către autoritățile de reglementare olandeze responsabile cu monitorizarea urmăririi fuziunilor și achizițiilor. Achiziția este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul anului 2021.

„În ultimii 15 ani am creat o rețea de distribuție complexă și durabilă, cu hub-uri în 6 locații din Benelux. Într-o piață în schimbare rapidă și competitivă este important să putem continua să ne servim clienții și în viitor. Sunt convins că acest pas va aduce o valoare adăugată și mai mare pentru angajații și clienții noștri. Achiziția de către ID Logistics oferă mai multe oportunități de creștere în viitor. Datorită cooperării fructuoase existente sunt încrezător că vom menține la un înalt nivel standardele și valorile, atât pentru clienți cât și pentru angajați”. – Wil Versteijnen, Președinte și CEO al Grupului GVT.

Citeşte şi ID LOGISTICS își consolidează poziția pe piața din România