ID Logistics aniversare Romania

ID Logistics împlineşte trei ani în România

14.10.2020

ID Logistics aniversare România. Pe data de 1 octombrie ID Logistics a împlinit trei ani de activitate în România. Pe lângă această aniversare, 2020 a venit și cu o schimbare la nivel de top management. Compania l-a promovat pe Paul Niță în funcția de Director General.

ID Logistics aniversare România. Activitatea de succes

„În fiecare an în octombrie ne bucurăm să mai adaugăm un an de activitate de succes la istoria companiei în România. Este o plăcere să ne oprim câteva momente din munca zilnică și să sărbătorim alături de parteneri și colegi. În anul 2020, deși a fost un an plin de provocări, am reușit să creștem susținut, pornind operațiunile pentru încă o importantă platformă de retail și dezvoltând serviciile de transport” a menționat Paul Niță.

ID Logistics aniversare România. Strategia de business

ID Logistics a continuat și în al treilea an strategia sa de business pe piața locală, cu o dezvoltare pe domeniul de retail, intenționând să se extindă în continuare atât pe acest segment, cât și în sectoarele:

  • FMCG
  • high-tech
  • fashion
  • cosmetice
  • e-commerce

În toate aceste sectoare, compania deţine experiență solidă la nivel mondial.

„Sunt mândru să am alături de mine o echipă de oameni puternici și pasionați de profesia lor. Noi, cei din familia ID Logistics, ne ghidăm zi de zi după valorile companiei și încercăm să contribuim activ la derularea activităților logistice. Demonstrăm seriozitate și inovare, la orice nivel ne situăm în cadrul organizației. Totodată, credem cu tărie că trebuie să oferim în primul rând flexibilitate și răspuns rapid la doleanțele clienților, dar în același timp să menținem calitatea serviciilor oferite”, a mai adăugat Paul Niță.

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 19 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud.

Afacerile ID Logistics

Grupul ID Logistics a înregistrat anul trecut venituri de 1,534 miliarde de euro, cu 9% mai mult decât în anul precedent. În cadrul său lucrează în prezent 21.000 de angajați ce deservesc 320 de operațiuni în 17 țări, totalizând aproximativ 5,8 milioane de metri pătrați de spații de depozitare.

Citeşte şi Câte zile libere vom avea de Crăciun 2020 şi Revelion 2021? Calendar

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “ID Logistics împlineşte trei ani în România

  1. Pingback: ID Logistics împlineşte trei ani în România – Reporter

Comentariile nu sunt permise.