Idei Revelion 2020

Idei Revelion 2020. Cele mai frumoase destinații

02.10.2019

Idei Revelion 2020. Echipa momondo.ro a realizat un top al orașelor care au impresionat în anii anteriori cu spectacole de artificii organizate cu ocazia intrării în noul an. Indiferent dacă fondurile necesare pentru spectacolul de artificii au venit din partea statului respectiv sau comunitățile locale și-au unit eforturile, rezultatul a fost îmbucurător de fiecare dată.

Idei Revelion 2020. Dubai

Orașul care iubește să depășească recorduri nu se lasă mai prejos nici în ceea ce privește spectacolele de focuri de artificii. În 2015, Dubaiul a primit recunoașterea Guinness World Records pentru cele mai înalte focuri de artificii lansate de pe o clădire (Burj Khalifa). Atunci au fost lansate 1.6 tone de artificii în doar 10 minute.

Prețul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în Dubai este: 160 EUR

New York

Times Square și bila celebră care cade din 1907 în ultimul minut din fiecare an (cu două excepții, pe timp de război) adună cel puțin 1 milion de turiști. Aceștia sunt veniți din toate părțile lumii.

După ultima secundă a anului, artificii și confetti sunt lansate de pe clădirile din apropiere. În plus, cuplurile prezente marchează începutul unui nou an printr-un lung sărut.

Prețul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în New York este: 240 EUR

Idei Revelion 2020. Sydney

Un milion dintre locuitorii planetei se află în apropierea Sydney Opera și Sydney Harbour pentru a se bucura de spectacolul grandios în noaptea dintre ani.

Pozele realizate sunt superbe, fapt pentru care mulți fotografi își ocupă locul din Grădina Botanică începând cu dimineața ultimei zile a anului, pentru a fi siguri că obțin un cadru perfect.

Prețul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în Sydney este: 227 EUR

Reykjavik

Capitala Islandei nu finanțează focuri de artificii din banii publici. Însă, comunitatea locală reușește să compenseze în fiecare an. Locuitorii par o rețea foarte bine organizată care lansează materiale pirotehnice la miezul nopții, sau montează focuri de tabără în diferite locații – această tradiție a început ca un demers de a arde lucrurile de care doreau să scape înaintea intrării în noul an.

Prețul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în Reykjavik este: 168 EUR

Idei Revelion 2020. Hong Kong

Cei care vor petrece Revelionul în Hong Kong ar trebui să renunțe la așteptările tipice pentru „cultura vestică”. Aceștia trebuie să facă loc unei noi experiențe.

Localnicii ies să se plimbe liniștiți în ultima seară din an, pregătiți fiind cel mult pentru un picnic. Ei nu caută petreceri zgomotoase și elegante.

La miezul nopții pornește un spectacol de lumini și artificii corelate cu muzică. Acesta creează o atmosferă specifică locului.

Victoria Harbour este locul preferat de cei mai mulți admiratori de artificii, dar nici restaurantele de pe clădirile înalte nu sunt o opțiune de înlăturat.

Prețul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în Hong Kong este: 174 EUR

Rio de Janeiro

Una dintre cele mai mari petreceri de revelion din lume are loc în fiecare an pe plaja Copacabana din Rio. Acolo, aproximativ 2 milioane de persoane se îmbracă în alb și dansează samba.

Concertele, șampania, temperaturile perfecte reușesc să atragă turiști din întreaga lume.

Prețul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în Rio de Janeiro este: 123 EUR

Idei Revelion 2020. Madeira

Insula portugheză mai apropiată de Africa decât de Europa oferă un spectacol cu adevărat special în noaptea de Revelion.

Portul Funchal găzduiește numeroase vase de croazieră care se aliniază pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a admira artificiile. Acestea au adus recunoașterea Guinness World Records în 2006.

Imaginile superbe pot fi fotografiate atât de pe vasele de croazieră cât și din Portul Funchal. Cei mai mulți turiști aleg să petreacă întreaga vacanță de iarnă aici, pentru că temperaturile sunt mult mai prietenoase decât în restul continentului, iar atmosfera este irepetabilă.

Costul mediu pentru cazare în noaptea de revelion în hoteluri de 3/4 stele în Madeira este: 86 EUR

Citește și Destinații pentru Revelion 2020

 

 

 

Citiți și despre: