Stiri: Companii

IEAS 2015 a reunit peste 3.000 de specialişti în echipamente electrice și automatizări

21.09.2015

Cea de-a 11-a ediţia a expoziției de echipamente electrice și automatizări, International Electric&Automation Show – IEAS, a ajuns la final. Evenimentul, desfașurat sub sloganul „Smart Event in a Smart City!”, s-a bucurat de participarea a numeroase companii reprezentative din industrie, atât ca expozanți, cât și ca vizitatori. Astfel, în cadrul acestei ediţii, numărul expozanţilor s-a apropiat de 100, fiind ocupată capacitatea maximă, de 3.600 metri pătraţi, din Palatul Parlamentului.

Timp de 4 zile aproximativ 3000 de specialişti din domeniu au vizitat evenimentul. În plus, în cadrul ediţiei din acest an s-a resimțit o creștere a interesului pentru companiile din străinătate, acestea fiind prezente în număr mai mare față de anul precedent.

International Electric&Automation Show a avut ca participanţi companii din țari precum Bulgaria, Cehia, Italia, Germania, Polonia, Turcia și Ungaria.

„Am pus punct ediției a 11-a a expoziției de echipamente electrice și automatizări, IEAS, adăugăm curand o virgulă și începem lucrul pentru ediția cu numarul 12. International Electric&Automation Show, IEAS, este un eveniment ce nu mai are nevoie de o descriere detaliată, acesta devenind un eveniment de referință pentru industria din România. IEAS are loc anual, în luna septembrie, în locația Palatului Parlamentului din București”, au afirmat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Invitații speciali ai IEAS 2015 au fost Raed Arafat, Secretar de Stat – Ministrul Afacerilor Interne, Narcis Catalin Beciu, Secretar de Stat – Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri și arh. Gheorghe Patrașcu, Arhitect Șef al Municipiului București.

Totodată, în cadrul evenimentului a avut loc și lansarea Asociației Smart City Pro, asociație care are ca scop constientizarea conceputului de Smart City,

„Evenimentul International Electric&Automation Show s-a încheiat și avem convingerea că am reușit să conturăm un eveniment Smart pentru industrie. IEAS rămâne partenerul de încredere pentru toți cei care activează în industria de echipamente electrice și automatizări”, au mai spus organizatorii.