Stiri: Finante

IFRS Forum va avea loc pe 18 mai

15.05.2017

Pe 18, BusinessMark va organiza cea de-a treia ediție a evenimentului „IFRS Forum”, eveniment ce include două sesiuni de prezentări și dezbateri ale principalelor subiecte și standarde de raportare financiară internațională. În plus specialiștii prezenți la conferinţă vor detalia noul standard IASB privind contractele de leasing (IFRS 16), în cadrul unui seminar ce se va desfășura după finalul conferinței.

„Reprezentanții departamentelor financiar-contabile se confruntă frecvent cu schimbări, de la cele ce țin de evoluția pieței de capital, până la modificări legislative, de audit sau resurse. Mai mult, raportarea financiară și non-financiară reprezintă o responsabilitate în plus, ce necesită o atenție sporită. În acest sens, credem că pregătirea și cunoașterea principiilor internaționale și locale reprezintă un avantaj, motiv pentru care am conceput IFRS Forum ca pe un eveniment care face legătura între abordarea teoretică și cea practică.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții la eveniment se întâlnesc în cadrul conferinței cu următorii speakeri:

• Reprezentant Direcția de Legislație și Reglementări Contabile, Ministerul Finanțelor Publice
• ALEXANDRA BĂLAN, Manager, Servicii de Consultanță și Audit, PwC România
• ELLA CHILEA, Director, Audit & Financial Advisory Services, Mazars România
• ANDREEA ZOESCU, Audit Senior Manager, Deloitte România
• FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars România
• ANA-MARIA BUTUCARU, Director, Audit and Accounting Advisory, PwC România
• ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta

În cea de-a doua parte a zilei va avea loc seminarul cu tema „Contractele de leasing” susținut de ELLA CHILEA (Director, Audit & Financial Advisory Services) și FLORIN MINEA (Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services) din cadrul Mazars România. Timp de două ore, participanții vor îmbina partea teoretică cu cea practică și vor aborda pe rând subiecte precum: noutăți în domeniu, ce nu se schimbă, criterii pentru identificarea unui contract de leasing, excepții practice pentru locatari și exemple de bune practici.