Stiri: Retail

Ikea a lansat serviciul de comenzi online

16.07.2014

Ikea a lansat serviciul de comenzi online, sub sloganul “Tu comanzi online, noi livrăm produsele oriunde”, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul companiei. Plata comenzii se face în numerar, la livrare, Ikea anunând că în curând va introduce şi opţiunea de plată online.

Pentru orice comandă online trebuie achitată suma de 49 de lei pentru colectarea produselor din magazin, indiferent de numărul de articole, la care se adaugă 1 leu pe kilogram pentru livrarea prin curier rapid.

În plus, reducerile aferente cardului Ikea Family sunt valabile şi pentru comenzile online, însă anumite produse, printre care bucătăriile (pentru cumpărarea cărora sunt necesari mai mulți pași – planificare, măsurare, asamblare) şi produsele fragile (sticlă, ceramică, becuri, plante naturale etc.) nu sunt momentan disponibile pentru comenzi online.

După plasarea online a comenzi în maximum 48 de ore clientul va fi contactat de un departamentul Relații Clienți, pentru a confirma comanda. În cazul în care comanda nu este confirmată telephonic, aceasta va fi anulată.

După ce comanda a fost confirmată telefonic, clientul primeşte pe email codul AWB (numărul documentului de transport) şi linkul unde poate urmări traseul coletului.