Slide

Stiri: Companii

Ilinca Păun, Managing Director Colliers – speakerul evenimentului Meet the WOMAN!

17.11.2014

Speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri pe data de 25 noiembrie 2014, este Ilinca Păun, Managing Director România Colliers International. Evenimentul va avea loc în București, începând cu ora 19:00, la Capital Plaza Hotel, iar tema acestuia va fi „În căutarea echilibrului – O poveste despre Kilimanjaro, prieteni secreţi şi clădiri de birouri”.

Ilinca Păun deține 15 ani de experienţă în business şi consultanţă imobiliară, ea s-a alăturându-se echipei Colliers în 2000. Înainte, Ilinca Păun a fost implicată în dezvoltarea primului mall din țara noastră.

Speakerul evenimentului Meet the WOMAN! a avut o contribuţie semnificativă la creşterea Colliers International România, care deţine poziţia de lider de piaţă pentru al 18-lea an consecutiv.

„Una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm este să găsim un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, iar de multe ori trebuie să facem compromisuri importante în unul dintre aceste aspecte ale vieţii noastre. Împreună cu Ilinca, vom încerca să găsim modalităţi prin care să conciliem cele două jumătăţi, având ca model experienţa ei personală”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Ilinca Păun deține în cadrul Colliers International o experienţă în toate aspectele legate de business, de la marketing, la vânzări şi operaţiuni, ea fiind implicată în management companiei încă din 2005.

Din anul 2010, aceasta este Managing Director al Colliers International România. În această funcție, misiunea ei este reprezentată de crearea unei platforme pentru creştere, atât internă, cât şi externă, cu accent pe educaţie, inovaţie şi excelenţă în servicii.

Taxa de participare pentru evenimentul Meet the WOMAN! este de 90 de lei, iar cccesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii.

Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount.
Înscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

DESFĂŞURĂTORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începutul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:00 – Prezentarea unei afaceri: ICONIC HEALTH by Camelia Sucu
20:10 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:20 – Q&A
20:40 – Tombolă cu premii oferite de parteneri
20:45 – Business Networking