Stiri: Economie

IMM ReStart 2014 aduce la Ploiești cele mai noi soluții pentru dezvoltarea afacerii

13.11.2014

Pe 27 noiembrie, la Ploiești, oamenii de afaceri din partea de sud a țării sunt invitați să participe la ultima ediție IMM ReStart din acest an. Evenimentul este organizat de DoingBusiness.ro, la Ploiești, în parteneriat cu oficialii Camerei de Comerț și Industrie Prahova.

Conferința se va desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Sala Europa, și aduce în atenția managerilor din departamentele Financiar, HR, IT, Administrativ, Marketing sau Vânzări soluții și informații pentru dezvoltarea companiilor.

IMM ReStart oferă oportunitatea de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private. Astfel, pe site-ul oficial al evenimentului, pot fi deja programate sesiuni de consultanță cu reprezentanții Bursei de Valori București, EY România, BCR Pensii și BSA | The Software Alliance.

Încheiem la Ploiești „turul de forță” pe care l-am făcut în 2014 cu caravana IMM ReStart în întreaga țară, reunind într-un format interactiv de conferințe peste 1000 de manageri și antreprenori, care au avut ocazia de a discuta și a dezbate subiecte de cel mai mare interes cu experți și specialiști de renume. Ne dorim ca și de această dată să generăm un schimb real de experiență între participanți, astfel încât să oferim auditoriului o paletă completă de soluții care să îi ajute să își administreze și să își dezvolte afacerea mai bine – a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe baza de înscriere prealabilă pe site-ul oficial al evenimentului.