Stiri: Stiri

„IMM ReStart” a continuat cu succes la București

10.04.2014

Miercuri, peste peste 200 de antreprenori și oameni de afaceri și-au dat întâlnire la conferința „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, care este organizată de Doingbusiness.ro la Hotelul Athénée Palace Hilton din București.

Manageri ai companiilor de top din România, precum Bursa de Valori București, EY România, Microsoft, SAS, AchieveGlobal, Peria Capital, Allianz-Tiriac Asigurări sau Kompass au discutat despre ultimele tendințe in domeniul consultanței pentru IMM-uri, dar și despre resursele necesare dezvoltării unei afaceri.

Cei prezenți, au participat și la un workshop despre importanța branding-ului personal și creșterea eficienței echipelor de vânzări și business development, precum și să se programeze la întâlniri private cu reprezentanți ai Bursei de Valori București și EY România.

Scopul seriei de evenimente IMM ReStart este acela de a aduce o contribuție palpabilă la dezvoltarea economiei românești, oferind antreprenorilor un pachet complex de servicii de consultanță, soluții practice și informații utile care să înlesnească procesul de dezvoltare al unei afaceri și ulterior, să garanteze succesul acesteia – a declarat Dumitru Ion, General Manager IBP Conferences.

Conferința din Capitală este a doua la număr dintr-o serie de șapte conferințe cu tematica „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare” din acest an .

Proiectul va continua în cele mai importante centre de afaceri din țară: Brașov (mai), Constanța (iunie), Cluj (septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie).