Stiri: Stiri

„IMM ReStart” aduce la București consultanță și resurse pentru dezvoltarea mediului de afaceri

07.04.2014

Conferințele „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, organizate de Doingbusiness.ro, continuă. Pe 9 aprilie, la Hotel Athenee Palace Hilton, sala Regina Maria, va avea loc un nou eveniment dedicat.

Conferința va fi organizată în trei zone distincte: consultanță, resurse pentru dezvoltarea afacerii și training, iar reprezentanții IMM vor programa întâlniri private cu experții din companii. În cadrul evenimentului din Capitală sunt disponibile două astfel de sesiuni de întâlniri private: cu reprezentanții Bursei de Valori București și ai EY România. În cadrul acestora participanții vor beneficia gratuit de consultanță și sfaturi de specialitate pe teme legate de finanțarea prin bursă și avantajele listării la BVB, respectiv cele mai recente schimbări legislative și beneficii fiscale pentru investitori.

De asemenea, reprezentanții AchieveGlobal și EY România oferă celor care or participa la eveniment un workshop interactiv prin care vor afla cum pot motiva angajații, în special echipele de vânzări, dar și a descoperi cum dezvoltarea personală conduce la creșterea afacerii, prin înțelegerea și aplicarea unor concepte precum brandul personal și evoluția profesională, diferențiere, autodefinire strategică sau leadership.

Ne dorim ca și evenimentul din acest an de la București să se constituie într-o sursă puternică de informații, resurse și soluții concrete pentru antreprenorii și managerii locali, care să îi ajute pe aceștia pe viitor să se dezvolte și să reprezinte un real catalizator de creștere pentru economia locală – spune Dumitru Ion, General Manager IBP Conferences.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă pe site-ul oficial al evenimentului.