Stiri: Economie

IMM ReStart ajunge la Sibiu pe 12 mai

06.05.2015

„IMM ReStart – Descoperă-ți potentialul” Sibiu va avea loc marţi, pe 12 mai, în cadrul Hotelului Hilton. Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, este dedicat antreprenorilor și managerilor în căutare de resurse, soluții și informații pentru dezvoltarea afacerilor.

Cu această ocazie, experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țara aduc în față auditoriului informații de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, precum și soluții de afaceri și diminuare a riscurilor.

În plus, evenimentul va oferi participanților ocazia de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private.

Subiectele abordate vor fi de actualitate și vor aduce în prim plan noutăți din domeniul reglementărilor fiscale și legislative (EY România), principalele riscuri pentru afaceri, soluții de asigurare și management al riscului (Allianz-Țiriac Asigurări).

De asemenea, pentru o perspectivă de business completă, conferința oferă și dezbateri cu privire la oportunitățile de dezvoltare personală. Astfel, specialiști EY România și Equatorial vor discuta despre motivarea personalului, performanța angajaților și psihologia vânzărilor.

În acelaşi timp, conferința cupinde și o sesiune de workshop care aduce în prim plan cele mai noi instrumente și soluții tehnologice. Se va discuta despre mobilitate și resurse de date (TNT Computers, partener Microsoft), optimizarea costurilor prin soluții fixe și mobile (Telekom), dar și despre direct marketing și portalurile de business (Kompass România).

„Caravana IMM ReStart revine la Sibiu cu același format interactiv, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanță specializată, resurse și instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiști din companii de renume. Peste 1200 de antreprenori din întreaga țară au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesând resursele complexe și variate pe care le-am pus la dispoziția lor împreună cu partenerii noștri. În 2015, caravana <<IMM ReStart>> a debutat la Brașov și a continuat la Arad, Sibiul fiind a treia oprire de anul acesta, urmând să ajungă până la sfârșitul anului în cele mai importante centre de afaceri din țară, adresând micilor întreprinzători provocarea de a-și descoperi potenţialul”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

IMM ReStart va continua în acest an cu evenimente organizate la Pitești (28 mai 2015), Iași (9 iunie 2015), Târgu Mureș (17 septembrie 2015), Galați/Brăila (15 octombrie 2015) și Oradea (19 noiembrie 2015).