Stiri: Stiri

IMM ReStart Brașov – deductibilități fiscale și soluții eficiente pentru business-uri

21.05.2014

Antreprenorii care au dorit să afle care sunt cele mai bune soluții pentru dezvoltarea unei afaceri au beneficiat de sprijinul celor mai renumiți specialiști din domeniu în cadrul evenimentului IMM ReStart, organizat de Doingbusiness.ro pe 20 mai la Brașov.

Primul trimestru al anului a adus semne vizibile de creștre pentru economie și, în acest context, IMM ReStart a propus antreprenoriatului din Brașov și din județele învecinate o dezbatere privind perspectivele de viitor și cea mai potrivită abordare pentru a face față cu succes provocărilor din mediul de afaceri.

IMM ReStart Brașov a adunat peste 160 de participanți din top managementul românesc, reprezentanți ai companiilor EY România, Bursa de Valori București, BCR Pensii, Allianz-Tiriac Asigurări, REI Finance Advisors, Coface România, SAS România, BSA | The Software Alliance, AchieveGlobal și Kompass România. În plus față de conferință, evenimentul a adus o sesiune de întâlniri private ale participanților cu reprezentanți ai Bursei de Valori București, EY România, BCR Pensii și BSA | The Software Alliance.

Proiectul continuă anul acesta cu noi conferințe în Constanța (în luna iunie), Cluj (în luna septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie). Mai multe informații cu privire la evenimentele următoare găsiți pe site-ul oficial Doingbusiness.ro.

Panel 1