Stiri: Stiri

IMM ReStart Brașov oferă gratuit consultanță de afaceri antreprenorilor

08.05.2014

Pe 20 mai, în Brașov, la Hotel Kronwell, va avea loc al treilea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, organizat de Doingbusiness.ro. Experți, traineri și manageri specializați în identificarea soluțiilor pentru dezvoltarea IMM-urilor vor veni în ajutorul antreprenorilor care vor să își dezvolte afacerea susținut.

În condițiile în care economia românească a înregistrat anul trecut o creștere de 3.5%, iar Brașov este în topul primelor 10 județe din punct de vedere al dinamicii privind înmatriculările de noi întreprinderi mici și mijlocii, cu aproape 3.500 de firme înființate, IMM ReStart vine cu soluții care ajută pe termen mediu și lung mediul de afaceri.

IMM-ReStartGabriel Sincu, Tax Executive Director și Elena Badea, Marketing Director – EY Romania, Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii, Roxana Moșneanu, Director Regional Allianz-Tiriac Asigurari, Daniela Pană, Country Leader SAS România, Magda Popescu, Outside Counsel BSA | The Software Alliance, Diana Rosetka, Managing Partner AchieveGlobal și Dumitru Ion, CEO Kompass România sunt doar câțiva dintre invitații de seamă ai evenimentului din Brașov. În plus, IMM ReStart va oferi posibilitatea participanților să adreseze întrebări reprezentanților Bursei de Valori București, BCR Pensii, EY România și BSA | The Software Alliance.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă, pe site-u oficial al evenimentului.

Proiectul va continua anul acesta cu evenimente în Constanța (iunie), Cluj (septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie).

Prin evenimentul IMM Restart, ne dorim să oferim antreprenoriatului din Brșsov și din județele învecinate acces la un pachet complet de informații, suport și servicii de consultanță din partea unor experți din cele mai importante companii din țară. Cu un concept pe care l-am dezvoltat și perfecționat pe parcursul ultimilor cinci ani, evenimentele centrate pe soluții pentru IMM-uri sunt o sursă puternică de idei constructive, cu un grad ridicat de aplicabilitate în activitatea antreprenorială. Ne dorim ca și la Brașov, un judet cu o masă importantă și foarte activă de întreprinderi mici și mijlocii, evenimentul să genereze un dialog constructiv și util participanților – a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.