IMM Restart Galaţi: Fiscalizarea, cel mai mare obstacol pentru manageri şi antreprenori

05.10.2015

Nivelul fiscalizării reprezintă cel mai mare obstacol pentru anterprenori și mangeri în dezvoltarea afacerilor, reiese dintr-un studiu realizat de doingbusiness.ro și EY în cadrul evenimentului IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’.

Studiul a fost realizat în cadrul evenimentului ,,IMM Restart-Descoperă-ți potențialul’’, organizat de doingbusiness.ro în data de 30 septembrie, la Galați. Conferinţa a fost cel mai mare eveniment de afaceri al anului pentru comunitatea de afaceri din Galați.

În cadrul evenimentului, cei peste 170 de manageri și anterprenori care au participat au putut descoperi noi instrumente de investiție și optimizare inteligentă. De asemenea, ei au putut cunoaște și asimila beneficiile aduse de tehnologie în dezvoltarea propriei companii, în noua eră a hiperconectivitiății.

O componentă importantă  a IMM Restart Galaţi a fost reprezentată de instrumentele pentru amplificarea potențialului de dezvoltare personală al managerilor în scopul consolidării și dezvoltării afacerilor.

,,Evenimentul ne-a confirmat că la Galați există o audiență excelentă în rândul anterprenorilor și companiilor din comunitatea locală dar și un apetit deosebit al lor pentru instrumentele puse la dispoziție prin proiectul IMM Restart – Descoperă-ți potențialul. Succesul de la Galați și încrederea pe care ne-au acordat-o participanții ne motivează suplimentar să punem aceste instrumente la dispoziția și a altor comunități de afaceri locale’’, a declarat Dumitru Ion, director general Doingbusiness.ro.

IMM Restart — Descoperă-ți potențialul continuă cu evenimentele din Târgu Mureș (13 octombrie 2015) și Oradea (18 noiembrie 2015). În București, în data de 10 noiembrie 2015, Doingbusiness.ro organizează, de asemenea, evenimentul Business to more business.

 

 

Citiți și despre: