IMM Restart Galaţi va avea loc pe 30 septembrie

22.09.2015

Pe 30 septembrie, Doingbusiness.ro organizează la Galați, evenimentul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’. Evenimentul va avea loc la Hotelul Viva Club. Conferinţa reprezintă o bună oportunitate, pentru companiile din regiune, de a descoperi noi perspective de afaceri și dezvoltare personală pentru managerii de companii, evenimentul aducând un concept unic, la nivel național: consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local.

Participanții pot, de asemenea, cunoaște și asimila beneficiile aduse de tehnologie în dezvoltarea afacerii în noua eră a hiperconectivității și pot să amplifice potențialul de dezvoltare personală al managerilor pentru consolidarea și dezvoltarea afacerilor.

Conferința este structurată în trei părţi, incluzând optimizarea activității companiei pe baza celor mai recente modificări aduse de Codul Fiscal, definirea și dezvoltarea conceptului de cheltuieli inteligente pentru companii, riscurile care au impact asupra afacerilor dar și cele mai importante detalii despre accesarea fondurilor europene și noile programe disponibile.

Toate acestea vor fi discutate de Gabriel Sincu – Tax Executive Director EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Ciprian Răglean – Director B2B& Customer Base Marketing Telekom, Magda Popescu – Outside Counsel BSA – The Software Alliance, Elena Badea – Director Marketing EY Romania, Dumitru Ion – CEO Kompass România, precum si un reprezentant al Allianz-Tiriac Asigurari.

Participarea este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanți ai unei firme, condițiile sunt disponibile pe http://evenimente.doingbusiness.ro/event/36.

 

 

Citiți și despre: