IMM Restart Oradea are loc pe 18 noiembrie

13.11.2015

Pe 18 noiembrie, Doingbusiness.ro organizează, la Oradea, conferința ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’. Evenimentul reprezintă cea mai bună oportunitate pentru managerii companiilor din Bihor și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri și dezvoltare personală.

Evenimentele IMM Restart deţin un concept unic şi aduc consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local. Astfel, participanții pot cunoaște și asimila beneficiile aduse de tehnologie în dezvoltarea propriei companii în noua eră a hiperconectivității și să amplifice potențialul de dezvoltare personală al managerilor pentru consolidarea și dezvoltarea afacerilor.

,,Conferința de la Oradea reprezintă ultima oprire a Caravanei IMM Restart – Descoperă-ți potențialul din anul 2015, o serie de conferințe care a fost foarte apreciată la nivel național. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm mediului de afaceri din Bihor temele conferinței care, așa cum vor observa participanții, țin cont de caracteristicile, aspirațiile și nevoile de informare ale mediului de afaceri, pe baza experienței consolidate de noi prin acest Proiect Național. În 18 noiembrie ne revedem cu mediul de afaceri din Oradea, după ce în 2014 am început seria noastră de conferințe dedicată mediului de afaceri, tot aici. Categoric, publicul din Oradea este unul dintre cele mai active la nivel național și ne bucurăm că este așa’’, a declarat Dumitru Ion, directorul General al doingbusiness.ro.

Conferința IMM Resstart este una interactivă, structurată pe trei segmente. Primul panel este dedicat consultanței fiscale, financiare și legislative pentru optimizarea activității companiilor pe baza celor mai recente modificări ale Codului Fiscal, din perspectiva EY Romania (Răzvan Ungureanu, Tax Manger – EY Romania,).

În cadrul celui de-al doilea panel se va demonstra impactul tehnologiei asupra dezvoltării companiilor, iar vorbitorii care se vor adresa audienței de afaceri din Oradea vor prezenta instrumente veritabile pentru obținerea de informații utile despre furnizori și potențiali clienți, soluții tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor.

În plus, în al treilea panel, Doingbusiness.ro și EY Romania vor aduce în fața participanților un instrument complex de prognoză – ,,Barometrul de afaceri la nivel local’’ prin care audiența poate exprima principalele elemente de prognoză economică pentru anul 2016.

Participarea este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment.

Înregistrarea pentru participare și programul complet al evenimentului sunt disponibile pe site-ul doingbusiness.ro.