Stiri: Stiri

IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare, conferințe adaptate nevoilor antreprenorilor români

13.03.2014

Asigurarea afacerii și managementul riscului, logistică, resurse și instrumente suport pentru creșterea vânzărilor, surse de finantare și soluții pentru dezvoltarea afacerii – acestea sunt cele mai interesante subiecte aborate de către antreprenorii români, potrivit unui sondaj realizat de portalul DoingbBusiness.ro în rândul reprezentanților IMM. Toate informațiile de mai sus, dar și altele precum taxe, legslație sau strategii vor fi aborate de reprezentanții celor mai mari companii de profil în cadrul conferințelor IMM ReStart – resurse și consultanță pentru dezvoltare, organizate de DoingBusiness.ro, administrat de International Business Promotion.

Evenimentele încep pe 27 martie cu o întâlnire la Oradea și continuă pe parcursul anului în cele mai importante centre de afaceri din țară: București (aprilie), Brașov (mai), Constanța (iunie), Cluj (septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie). Este vorba despre conferințe organizate în trei zone distincte: consultanță, Workshop și training, cu un format interactiv.

În 2013, peste 1.200 de reprezentanți ai IMM au participat la evenimentele noastre dedicate, iar primirea foarte bună de care ne-am bucurat atât în București cât și în țară ne-a determinat să dezvoltăm acest concept și anul acesta. 2014 ar putea fi începutul unui nou ciclu de creștere economică, în care întreprinderile mici și mijlocii pot prelua rolul de catalizator. În acest context, ne dorim ca IMM ReStart să reprezinte o sursă puternică de informații, resurse și soluții concrete pentru dezvoltare și, de aceea, toate evenimentele noastre sunt construite în jurul tematicilor alese chiar de reprezentanții IMM, cu care avem un dialog permanent – a declarat Dumitru Ion, Managing Partner, International Business Promotion.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe baza de înscriere prealabilă.
Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și inscrieri – accesați site-ul oficial al evenimentului.