Stiri: Economie

IMM ReStart Tîrgu Mureș are loc de 13 octombrie

09.10.2015

Marţi, 13 octombrie, antreprenorii din Tîrgu Mureș și localitățile învecinate sunt invitați să participe la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”.Conferinţa este organizată de Doingbusiness.ro şi se va desfășura la Hotel Privo, Sala Connect, începând cu ora 8:30.

În cadrul evenimentului, participanţii vor avea ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de a descoperi oportunități de dezvoltare personală și a afacerii.

,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’ este un concept unic care se adresează reprezentanților IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții,

Conferința cuprinde sesiuni de prezentare și un workshop interactiv, și este urmată de întalniri private în trei domenii diferite.

Cei care doresc să abordeze subiecte individuale și să primească sfaturi și consultanță personalizate gratuite pot programa o întâlnire privată cu unul dintre reprezentanții companiilor prezente la eveniment prin completarea unui formular.

Speakerii din cadrul conferinței vor prezenta instrumente pentru obținerea de informații utile despre furnizori și potențiali clienți, soluții tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor dar și aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corectă și profitabilă a software-ului.

Participarea este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanți, condițiile sunt disponibile pe http://evenimente.doingbusiness.ro/event/35

Evenimentul îi are ca vorbitori pe Gabriel Sincu – Tax Executive Director, EY Romania, Marius Dan – Trainer, Allianz-Tiriac Asigurări, Melania Mirea – Director Executiv, BCR Pensii, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, o echipă coordonată de Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Iancu Guda, Services Director, Coface România, Magda Popescu – Outside Counsel, BSA|The Software Alliance, Mihai Farcaș, CEO, ExpertIT, partener Microsoft, Elena Badea – Director Marketing, EY Romania, Dumitru Ion – CEO Kompass România, Cosmin Joldeș – Senior Consultant Equatorial.

Înregistrarea pentru participare și programul complet al evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.doingbusiness.ro, la adresa: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/35