Stiri: Retail

Superbrands 2021

Immochan devine Ceetrus

07.06.2018

Immochan a devenit Ceetrus, începând din 6 iunie. Încă din anul 2016, compania trece printr-o transformare majoră, iar acest nou nume reflectă evoluţia de la o companie de real estate, cu o tradiție de peste 40 de ani în retail, la un dezvoltator de proiecte cu funcţiuni mixte.

Deţinând 393 de centre comerciale în întreaga lume, Ceetrus a început să construiască, alături de parteneri şi de cetăţeni, spaţii pline de viaţă care integrează componenta de retail, rezidenţial, birouri şi proiecte de infrastructură.

Prin noua Viziune2030, aceea de a crea spaţii durabile, inteligente şi pline de viaţă, misiunea companiei este de a construi şi dezvolta legături sociale care vor anima oraşul de mâine.

„Orașele se transformă pentru a răspunde nevoilor cetățenilor și a stilului lor de viaţă. Ținând cont de această evoluție, acum doi ani, Immochan a lansat un proces intern de reflecție asupra viitorului său model de business, în care au fost implicați deopotrivă angajații și partenerii cheie. Astfel s-a născut Viziunea2030. Această viziune exprimă noua misiune a companiei – de a construi legături între cetăţeni prin crearea de locuri durabile, inteligente şi pline de viaţă”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Aşadar, Immochan se transformă şi devine mai mult decât un dezvoltator imobiliar, devine un jucător urban global. Pentru a răspunde cu acuratețe nevoilor actuale ale cetăţenilor, compania și-a reconfigurat activitățile de dezvoltator, investitor şi inovator.

Pentru a începe acest nou capitol din istoria companiei şi a susţine ambiţiile sale pe termen lung, la nivel internațional, compania a decis să-şi schimbe numele. Acestă schimbare a angrenat toți angajații companiei, care au participat la crearea noului nume al Immochan: Ceetrus. Prin urmare, acest nou brand reflectă ambiția sa de jucător urban global.

„Sunt mândru de noul nostru brand pentru că ne definește perfect și pentru că reflectă ambiţiile noastre. Pentru noi este mai mult decât o schimbare de identitate, este o schimbare de meserie. Ne dorim să fim mai mult decât un simplu dezvoltator – un urbanist societal, care contribuie la dezvoltarea comunităților şi orașelor din România!”, a afirmat Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România.