Immofinanz a încheiat noi contracte pentru Iride Business Park

17.02.2015

Immofinanz Group a anunţat încheierea a noi contracte și prelungirea acordurilor existente în Iride Business Park, pentru o suprafață totală de circa 11.000 metri pătraţi. Compania austriacă a anunțat  recent planurile sale de a extinde Iride Business Park în conceptul Iride City, prima clădire de birouri urmând a fi finalizată la începutul anului 2016, după o investiție de aproximativ 34 milioane de euro.

Parteneri pe termen lung ai companiei au prelungit acordurile de închiriere pentru circa 7.800 metri pătraţi. Printre aceștia se numără Japan Tobacco International (JTI), Prima Broadcasting Group, Mercury 360 Communications, LS Travel Retail Romania sau Diadent Medical. Chiriaşii dispun de o suprafaţă totală închiriată de circa 15.000 metri pătraţi și se află în Iride Business Park în medie, de 10 ani.

Alţi chiriaşi au optat pentru extinderea spaţiilor închiriate în incinta Iride Business Park, cum ar fi Mondo di Pasta cu 1.100 metri pătraţi, în timp ce Vinimondo a decis să închirieze un spațiu cu specificații tehnice superioare și să se extindă cu circa 400 metri pătraţi. De asemenea, Iride Business Park îşi deschide uşile pentru noi chiriaşi – începând din acest an, DutyFly Solutions, o companie franceză specializată în gestionarea vânzărilor la bordul aeronavelor, a închiriat un spaţiu de 740 metri pătraţi.

„Suntem foarte mulțumiți să vedem că parteneriatele pe termen lung continuă. Suntem implicaţi în mod constant şi investim pentru a răspunde şi a anticipa nevoile chiriaşilor noştri; observăm rezultate pozitive traduse printr-o rată de ocupare în creştere. Viziunea noastră şi planurile pe termen lung pentru Iride City au trezit interes şi un răspuns pozitiv atât de la chiriaşii noştri actuali, cât şi de la potențialii chiriași” a declarat Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria.

Întinzându-se pe o suprafaţă de 17 hectare de teren, centrul dispune de 93.000 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, în 20 de clădiri cu înălţime variabilă, de la 1 etaj la 8 etaje. Parcul de afaceri va trece printr-o transformare de proporţii pentru a deveni un cartier urban modern – Iride City.

Citiți și despre: