Immofinanz a vândut 2 proiecte logistice din Polonia şi Cehia

31.07.2014

Immofinanz Group a anunţat că a vândut două proiecte logistice pe care le deţinea în Polonia şi Cehia, pentru suma de 33,2 milioane de euro. Astfel, Westpoint Distribution Park din Praga a fost cumpărat de un grup de investitori cehi, în timp ce Bokserska Distribution Park din Varşovia a fost achiziţionat de către „UK & European Investments“.

„Aceste două tranzacţii reflectă strategia noastră de ieşire din sectorul logistic din Polonia şi Cehia. Investiţiile noastre din Cehia sunt acum concentrate pe segmentul de retail şi de birouri. În Polonia mai deţinem două proprietăţi logistice, pe care intenţionăm să le vindem pe termen mediu. Focusul nostru este să dezvoltăm proiecte logistice în Rusia, România şi Germania”, a declarat Eduard Zehetner, director executiv Immofinanz Group, într-un comunicat de presă.

Parcul logistic Bokserska Distribution Park este situate în sudul Varşoviei şi are aproximativ 17.500 metri pătraţi, iar Westpoint Distribution Park este un proiect construit în anii ’70, pe o suprafaţă de 64.000 metri pătraţi.

Citiți și despre: