Stiri: Stiri

Immofinanz continuă colaborarea cu Procter & Gamble

08.01.2014

Cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din București și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală, Immofinanz Group, a anunţat că va continua colaborarea cu Procter & Gamble, companie din domeniul bunurilor de larg consum.

Astfel, Procter & Gamble și-a prelungit contractul de închiriere pentru o perioadă de cinci ani și și-a extins suprafața deținută în clădirea 2 din Iride Business Park.

Compania americană este prezentă în această clădire de birouri încă din anul 2004, iar în prezent are închiriaţi peste 6.000 de metri pătrați, adică 6,5% din Iride Business Park.

„Apreciem relația noastră de lungă durată cu Procter & Gamble și suntem foarte încântați că am reușit să prelungim colaborarea pentru o perioadă de încă cinci ani. P&G este clientul nostru de foarte multă vreme, și continuarea colaborării cu noi demonstrează că se pot baza pe expertiza noastră și pe reputația proprietăților pe care le deținem”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.

Iride Business Park se află situat în nordul Bucureștiului şi au o suprafață închiriabilă de 92.878 metri pătrați.

Anul trecut, complexul de birouri și-a mărit și consolidat portofoliul cu chiriași precum Veolia Water Solutions & Technologies, Japan Tobacco International, IC Companys, RX Atelier.

Immofinanz deține în România nouă proprietăți în sectorul clădirilor de birouri, cu o suprafață închiriabilă totală de 206.418 metri pătrați, o valoare de piaţă de 348,8 milioane de euro. Rata de ocupare a acestora a fost de 80,2%, la data de 31 octombrie 2013.