Rezultate Impact Developer & Contractor.

Impact Developer & Contractor va dezvolta un nou ansamblu imobiliar în Bucureşti

18.07.2017

Impact Developer & Contractor a anunţat că va dezvolta o nouă comunitate rezidențială de peste 600 de apartamente în zona de Nord a Bucureştiului. Noul ansamblu rezidențial va fi dezvoltat pe un teren de 22.000 mp, pe care dezvoltatorul imobiliar l-a cumpărat printr-o subsidiară a sa, cu 10,6 milioane de euro plus TVA.

„Suntem foarte încântați că am reușit să achiziționăm acest lot extrem de atractiv, localizat în zona Domenii, una dintre cele mai bune zone ale Bucureștiului, cu acces rapid la metrou. Încă din urmă cu câteva luni, când au început să circule zvonuri potrivit cărora noi încercăm să achiziționăm terenul, nu a trecut nicio zi fără să fim contactați de potențiali cumpărători care erau realmente interesați un apartament, deși noi nu dispuneam de teren la acel moment. Credem că cererea pentru apartamentele pe care le vom construi va fi mare, iar acestea se vor vinde rapid”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO al Impact Developer & Contractor.

Ansamblul va fi situat în zona de Nord a Bucureștiului, între bulevardele Kiseleff și Ion Mihalache, cartierul Domenii fiind o zonă a Capitalei cunoscută drept viitorul „pol al clădirilor de birouri”.

Comunitatea rezidenţială pe care compania o va dezvolta aici va fi compusă din nouă blocuri care vor avea între 9 și 13 etaje fiecare, oferind apartamente de înaltă calitate de diferite dimensiuni – de la garsoniere, la apartamente tip studio, cu două, trei sau chiar patru camere.

Lucrările pentru prima fază a proiectului vor fi început în toamna anului curent și vor fi încheiate în primăvara anului 2019. Prima fază va cuprinde 4 blocuri cu 268 de apartamente.

 

 

Citiți și despre: