Stiri: Economie

În noiembrie are loc primul târg dedicat femeilor în afaceri din România

10.10.2014

Primul târg dedicat femeilor în afaceri din România, B-Fair by Femei în Afaceri, va avea loc pe 14 şi 15 noiembrie, în Bucureşti. Evenimentul se află la prima ediţie şi se adresează femeilor din mediul de business, antreprenoare sau specialiste într-un domeniu de activitate. În cadrul târgului, vor fi prezentate produse şi servicii menite să ajute femeile în desfăşurarea activităţii, în dezvoltarea afacerilor sau în promovarea carierei, precum şi în atingerea echilibrului între muncă şi timp liber.

„Ne dorim să aducem de fiecare dată ceva nou şi util pentru femeile din mediul de business românesc, ceva ce le poate ajuta să se dezvolte profesional şi să îşi promoveze afacerile. Vă invităm în această toamnă la B-Fair, primul târg de business organizat de Femei în Afaceri. Scopul nostru este să oferim un cadru potrivit atât antreprenoarelor ce doresc să îşi prezinte afacerile în calitate de expozanţi, cât şi participanţilor ce îşi doresc să descopere cele mai bune produse şi servicii dedicate mediului de afaceri feminin”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

În cadrul evenimentului, participantele putea să discute cu un consultant Femei în Afaceri, care le va oferi toate informaţiile necesare despre Femei în Afaceri, despre posibilităţile de colaborare şi despre beneficiile membrelor FIA.

Scopul evenimentului este reprezentate şi de facilitatea creării de noi relaţii de business, colaborări şi parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, soluţii informatice, case de avocatură şi multe altele.

În plus, participanţii vor beneficia de ofertele şi discounturile expozanţilor, de consultanţă şi de informaţii cu privire la cele mai potrivite produse şi servicii, iar doamnele vor putea beneficia de o reducere specială la membershipul Femei în Afaceri.

Pentru mai multe detalii legate de accesul la eveniment puteți accesa site-ul oficial Femei în Afaceri.