Slide

Stiri: Retail

Inaugurarea Mega Mall, amânată cu 3 săptămâni

15.04.2015

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments) a decis să inaugureze Mega Mall, centrul comercial din vecinătatea Arenei Naţionale, pe data de 14 mai, după ce iniţial anunţase marea deschidere pe 23 aprilie.

„Ne-am construit reputația prin calitatea proiectelor pe care le livrăm și pentru care nu dorim să facem niciun compromis. Atât noi, cât și partenerii noștri, ne dorim ca bucureștenii să pășească, pentru prima oară, într-un Mega Mall pe măsura așteptărilor, dar și a eforturilor umane și a investițiilor financiare semnificative care s-au făcut în dezvoltarea acestui centru comercial. Tocmai pentru că ne dorim să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumătatea lunii mai”, a declarat Sorin Scîntei, Project Manager în cadrul NEPI.

Mega Mall este cel mai așteptat centru comercial din Capitală şi va reprezenta punctul principal de reper al peisajului românesc de retail, din punct de vedere al arhitecturii și design-ului, mixului de magazine și entertainment, accesibilității și a facilităților de parcare.

„Atât design-ul mall-ului, cât și conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piața românească. Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar și vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spațiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării”, a completat reprezentantul NEPI.

Centrul comercial are o suprafață totală de 230.000 de metri pătrați construiţi, fiind cel mai ambiţios proiect de retail de pe piaţa locală. Lucrările de construcţie au început în urmă cu 1 an şi 2 luni.

Mall-ul include include elemente unice şi impresionante de arhitectură, printre care peste 3.000 de metri pătraţi de vitrine cu o înălțime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale, cu o suprafață totală de peste 750 metri pătrați, precum şi două luminatoare masive ce acoperă 1.500 de metri pătrați.