Încă o grevă în Grecia: Transportul maritim, blocat pentru 48 de ore

20.09.2016

Ministerul Afacerilor Externe anunţă cetăţenii români care călătoresc în Grecia că Federaţia Navală Panelenă (PNO) a anunţat declanşarea unei greve de 48 ore la toate categoriile de vapoare, începând cu ziua de joi, 22 septembrie, ora 06:00, până în ziua de sâmbătă, 24 septembrie, ora 06:00.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, aşadar, consultarea paginii  de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi„Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a anuntat pe 9 septembrie că în urma cantităților mari de precipitații, regiunile Messinia, Laconia și zona de est a Salonicului au fost puternic afectate, iar Secretariatul General pentru Protecție Civilă a declarat stare de urgență pentru zonele afectate, pentru o perioada de 6 luni (până la 7 martie 2017).

În zona Skala –Laconia din Peloponez, barajul râului Evrota s-a rupt. În Peloponez, Poliția rutieră a anunțat întreruperea circulației în mai multe localităţi.

 

Citiți și despre: