Incediu AFI Cotroceni Bucuresti

Incendiu în AFI Cotroceni. Anunțul făcut de centrul comercial

06.05.2019

Incendiu AFI Cotroceni București. Reprezentanții AFI Cotroceni au anunțat, într-un comunicat de presă, că luni dimineața, a izbucnit un incendiu de mici dimensiuni într-un magazin al centrului comercial. Din fericire, incendiul a fost stins imediat.

Incendiu AFI Cotroceni București. Incendiul a fost stins imediat

”Luni dimineață, în jurul orei 10.00, într-un spațiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajații magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Aceasta a mai precizat că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă.

”Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. Acesta a pornit de la un scurt circuit. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată”, conform sursei citate.

Incendiu AFI Cotroceni București. Pagubele materiale sunt neînsemnate

Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate.

Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment.

”Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a mai spus Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Citește și BURGERFEST 2019 București. Programul festivalului burgerilor

 

 

 

Citiți și despre: