Încep înscrierile în competiția Scholarship Society @ Transylvania College

22.02.2018

Transylvania College, școala britanică internațională din Cluj-Napoca, acreditată de Ministerul Educației Naționale, Departamentul pentru Educație din Marea Britanie și Cambridge International Examinations, a anunţat că deschide competiția 2018 pentru burse de excelență pentru liceu, prin programul Scholarship Society.

În cadrul competiţiei, trei elevi cu rezultate academice excepționale se vor alătura colegilor din Timișoara, Oradea, Bistrița, Cluj-Napoca – câștigătorii competiției pentru burse din anii precedenți.

Bursele sunt oferite pentru întreaga perioadă a studiilor liceale și includ integral taxa anuală de școlarizare. Procesul de înscriere începe cu trimiterea unui dosar și continuă cu susținerea testelor de admitere și a unui interviu cu comisia programului, pentru candidații selectați.

Programul de burse se adreseaza tuturor elevilor cu rezultate deosebite aflați în prezent în clasa a VIII-a și care din anul școlar următor doresc să urmeze, în liceu, cursurile școlii internaționale Cambridge Transylvania College, cu predare în limba engleză, într-un sistem de predare-învățare bazat pe curriculum-ul național al Marii Britanii.

“Pentru noi, în procesul de selecție a elevilor noștri este foarte important potențialul fiecărui copil, cum ar putea el sau ea să se dezvolte în perioada studiilor la Transylvania College. Sprijinim construirea personalității și vocației fiecărui copil, în același timp cu pregătirea academică, pentru a-și găsi vocea interioară și pasiunea care vor deveni apoi bazele unei cariere profesionale de succes. Pe perioada liceului, elevii sunt consiliați în alegerea unui domeniu de specializare și pentru admiterea la universitate”, a declarat Ruxandra Mercea, director Transylvania College.

 

 

 

Citiți și despre: