Încep reducerile de Black Friday la Carrefour România

03.11.2017

Carrefour România anunţă reduceri substanțiale ȋn cadrul campaniei Black Friday, marcând, prin urmare, începutul sezonului de cumpărături de iarnă. Astfel, în perioada 2 – 30 noiembrie 2017, magazinele retailerului din toată țara ȋși așteaptă clienții cu promoţii de pȃnă la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

Clienţii companiei pot beneficia în această perioadă de produse la cele mai mici preţuri. În plus, până pe 30 noiembrie românii pot cumpăra din magazinele Carrefour stație de călcat Arctic de la 159,90 lei, aspirator Phillips de la 239,90 lei, mașină de spălat Arctic de la 749,90 lei, LED UHD Smart Samsung de la 1799,90 lei precum şi alte produse electronice, electrocasnice, produse IT şi telecom la super oferte.

„Black Friday devine o tradiție la care ne face o deosebită plăcere să luăm parte de fiecare dată, acesta fiind cel de-al șaselea an în care participăm. Şi anul acesta ne așteptăm clienții cu reduceri importante atât la produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor clienților noștri, am pregătit o varietate bogată de produse și discounturi de nerefuzat, am majorat stocurile și am introdus în gamă produse aflate în premieră în oferta magazinelor noastre, cu ocazia sărbătorii prețurilor mici. Vă invit să vizualizați toate ofertele noastre pe site-ul dedicat acestei campanii, www.carrefour.ro/blackfriday”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Grupul Carrefour deţine, în România, 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 219 supermarketuri (204 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerț online.

 

 

 

Citiți și despre: