Stiri: Retail

Începe Black Friday la evoMAG

31.10.2017

Retailerul evoMAG a anunţat că dă startul reducerilor de Black Friday 2017 pe 1 noiembrie, oferind discount-uri de până la 70% la aproape 30.000 de produse din aproximativ 2.000 de repere. Cele mai importante reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, preţuri mai mici vor fi la telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

evoMAG va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 19 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri:

  • Runda 1 – între 1 şi 5 noiembrie
  • Runda 2 – între 7 şi 14 noiembrie
  • Runda 3 – între 17 şi 19 noiembrie

„Anul acesta, evoMAG va desfăşura campania de Black Friday în perioada 1 – 19 noiembrie. Extindem perioada cu cele mai importante reduceri din an, pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona mai devreme produsele pe care şi le doresc. Ne-am gândit că dacă avem deja produsele şi reducerile stabilite, să le şi oferim clienţilor. De asemenea, modificările aduse la interfaţa site-ului vor îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor, iar parteneriatele pe care le avem cu companiile de curierat, la care se adaugă livrarea cu flotă proprie şi punctele de livrare disponibile, ne asigură că produsele vor ajunge la clienţi mai rapid ca anii trecuţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Clienţii vor putea cumpără televizoare de la 349 lei, sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preţuri mai mici cu până la 35% etc.