Începe construcția proiectului imobiliar Belvedere Residences

06.10.2016

Belvedere Residences, proiectul rezidențial din zona Aviației – Barbu Văcărescu, va fi demarat în luna octombrie, prima fază a proiectului incluzând 238 de apartamente. Această fază a proiectului urmează să fie livrată pe piață la începutul anului 2018, în urma unei investiții de 16,75 milioane de euro.

Per total, Belvedere Residences este prevăzut să includă 1556 de apartamente.

Proiectul este primul ansamblu rezidențial a cărui anvergură, concept modern și accesibilitate vor crea un nou standard locativ și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone de nord a Bucureștiului.

Belvedere Residences beneficiază de un amplasament foarte bun, fiind situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei.

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situată la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet și modern”, afirmă reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Belvedere Residences va aduce un concept nou, unic pe piața rezidențială locală, definit prin compartimentările inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire, și prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase și locuri de joacă pentru copii și numeroase locuri de parcare subterane și supraterane. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile, prima fază de dezvoltare fiind formată din două imobile.

”Zona de nord a Capitalei a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare vertiginoasă a sectorului spațiilor de birouri, segmentul rezidențial fiind următorul care va cunoaște o creștere semnificativă, existând, din acest punct de vedere, un deficit al numărului de unități disponibile în prezent în zonă”, afirmă Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

 

 

Citiți și despre: