Slide

Stiri: IT&C

Top cautari eMAG 2020

Începe eMAG Talent Internship

25.04.2018

Cei mai buni studenți din România se pot pregăti pentru locurile de muncă ale viitorului în cadrul eMAG Talent Internship. Programul va avea loc în perioada iulie-august 2018 și reprezintă o invitație într-o călătorie de două luni în universul ecommerce. Internship eMAG este plătit, iar internii vor fi implicați în proiecte reale de business care le vor aduce competențe esențiale pentru startul lor în carieră.

„Căutăm studenți și absolvenți talentați, care vor să crească și care nu se feresc să spună „nu știu încă”. Avantajul echipei noastre este că orice construim are un impact, iar, mai mult decât atât, se și vede imediat. Transferăm acest „beneficiu” și în programul de internship, construind două luni de provocări constante, cu proiecte reale și feedback constructiv. eMAG Talent Internship este un program de învățare accelerată pentru cei care vor să crească repede”, a declarat Delia Sofonea, People Director eMAG.

În 2018, sunt 39 de poziții disponibile, dintre care 31 de roluri în echipa eMAG în departamentele: Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial și Finance. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea a 8 roluri de interni în cadrul echipei Fashion Days, în departamentele: Technology, Content Production și Marketing.

Majoritatea pozițiilor sunt disponibile în Capitală, dar tinerii din Iași și Craiova pot participa în program în centrele locale eMAG de dezvoltare software.

Cei care doresc să se dezvolte în echipa retailerului pot să se înscrie online în perioada 24 aprilie – 18 mai 2018. Toți candidații intră într-un proces de selecție care cuprinde mai multe etape și care este adaptat fiecărui departament în care sunt roluri deschise (formular online, teste de logică şi de specialitate, interviuri individuale sau de grup).