Stiri: Retail

Începe Expo Drink & Wine

25.10.2017

Expo Drink & Wine începe pe 25 octombrie și se va finaliza pe 29 octombrie. Evenimentul va avea loc în Pavilionul Central Romexpo și va aduna în același loc producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație.

Printre participanți se vor număra și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea și ceaiuri, dar și cei din domeniul apelor plate și minerale.

Cei care vor trece pragul târgului vor putea participa la diferite manifestări conexe, constând în demonstrații sau degustări. La eveniment se vor organiza și demonstrații de cafea cu alcool, latte art, cafea preparată la ibric, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritori și prezentări de metode alternative de brewing. Cafeaua se va oferi la degustare tuturor vizitatorilor. De asemenea, doritorii vor putea degusta vinuri produse în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasă, se arată în comunicarea oficială.

La Expo Drink & Wine vor fi prezente și diferite sortimente de uleiuri, oțeturi și siropuri din struguri, diferite tipuri de cafea organică și ceai, multe dintre produse fiind premiate de către instituțiile internaționale de profil.

Programul de vizitare Expo Drink & Wine:

  • 25-28 octombrie (miercuri – sâmbătă), între orele 10.00 şi 18.00
  • 29 octombrie (duminică), între orele 10.00 şi 16.00

Bilet intrare:

  • Adulții și studenți: 20 lei/zi
  • Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home