Stiri: Agricultura

INDAGRA FOOD & CARNEXPO

25.10.2017

Sute de produse și tehnologii inovative vor fi prezentate în cadrul INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internațional pentru industria alimentară care devine și în acest spațiul de întâlnire pentru specialiștii din domeniu.

Pavilionul A ROMEXPO va fi gazda pentru peste 270 de companii din țara noastră, dar și din străinătate.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție în formula Indagra Food și Carnexpo și este organizat de Romexpo în parteneriat cu Addor Events și împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Una dintre noutățile evenimentului este reprezentantă de mâncarea stradală, care se va prepara și se va servi pe aleea din fața intrării în noile spații expoziționale Romexpo, pavilioanele B. Participanții vor avea ocazia să guste din bunătățile preparate în restaurantele pe roți. Dintre mâncărurile care pot fi savurate în această zonă se numără: burgeri hand-made, cârnați XXL la grătar, cartofi prăjiți, aperitive asiatice sau brânza halloumi.

Program de vizitare INDAGRA FOOD & CARNEXPO:

  • 25-28 octombrie (Miercuri – Sâmbătă), între orele 10.00 şi 18.00
  • 29 octombrie (Duminică), între orele 10.00 şi 16.00

Bilet intrare:

  • Adulții și studenții: 20 lei/zi
  • Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home